Spring naar hoofd-inhoud

Het Mister Size team

In ons familiebedrijf zijn alle medewerkers volledig toegewijd en enthousiast om jou de beste condoomervaring te bieden. Ontdek meer over de mensen achter Mister Size met een kijkje achter de schermen. Leer ons team kennen.

Als je vragen, suggesties of kritiek hebt, helpen we je graag. We nemen alle feedback serieus om jouw ervaring met MISTER SIZE condooms elke dag te verbeteren. Gebruik gerust het contactformulier.

Eva

Onze visie om geschikte condooms beschikbaar te maken in steeds meer landen over de hele wereld en dat samen met ons geweldige team - dat is mijn passie! Mijn goede humeur werkt meestal aanstekelijk. Ik hou van goede ideeën en nog meer om ze samen met het team snel in de praktijk te brengen. Als Managing Director zorg ik voor overzicht en visie en goed teamwork.

Jan

Waarom zijn er schoenen in de juiste maat en geen condooms? Ik heb mezelf de vragen gesteld die niemand anders heeft gesteld. Als oprichter van de condoom-onlineshop Vinico, als mede-uitvinder van het condoommerk My.Size en bekendheid in Duitsland, en als bedenker van Mister Size, ontwikkel ik met creativiteit, oog voor design en meer dan 20 jaar ervaring in de condoombusiness de perfect passende oplossingen voor onze klanten in vele landen over de hele wereld.

Gunther

Ik houd van het contact en de uitwisseling met onze klanten. Samen ideeën ontwikkelen en ze samen uitvoeren geeft me elke dag veel plezier. Klanten en mensen uit heel Europa en daarbuiten leren kennen en vervolgens op ooghoogte voor ze zorgen en ideeën uitwisselen, ligt me na aan het hart. Ik pas perfect bij Mister Size omdat ik samen met mijn klanten individuele oplossingen vind om Mister Size nog succesvoller te maken. Creatief en met een ongebreideld optimisme vind ik altijd weer nieuwe enthousiaste klanten die Mister Size bekend blijven maken als een uitstekend condoom.

Bastiaan

Ik werk al sinds het begin bij Mister Size en ben sinds 2013 aan het bedrijf verbonden. Werken bij Mister Size, net als de condooms, past zo goed bij mij omdat ik enthousiast ben over het werken aan nieuwe projecten en altijd op zoek ben naar de juiste oplossing. Ik hou van de verscheidenheid aan taken bij Mister Size, of het nu gaat om het maken van de website, het organiseren van inkoop en internationale logistiek of zelfs divisie-overschrijdende ondersteuning in marketing en sales.

Tatjana

Ik gebruik mijn creativiteit graag op de meest uiteenlopende gebieden van het bedrijf. Ik hou van de gevarieerde taken en van elke dag nieuwe uitdagingen. Zorgen voor onze B2B- en B2C-klanten en hun positieve feedback over ons product is mijn grootste stimulans.

Albert Einstein wist het al...

Succes krijg je als je doet waar je van houdt.

Bianca

Stagiairs maken alleen koffie? Niet in e-commerce bij MISTER SIZE! Zelfs als stagiair zat ik er vanaf dag één middenin en groeide ik mee met de steeds groter wordende taken. Nu ik mijn opleiding heb afgerond, blijft mijn focus liggen op onze e-commerce en marketing. Of het nu gaat om blogposts, nieuwsbrieven of klantenservice: Ik informeer onze B2C-klanten op de best mogelijke manier over MISTER SIZE, de juiste condoommaat of de nieuwste trends op het gebied van seks & liefde.

Niet te vergeten

Natuurlijk mogen we niet vergeten om alle hardwerkende handen in ons team te noemen die hier niet genoemd worden, maar die ons energiek en met volle inzet ondersteunen voor Mister Size, zowel intern als extern. Of het nu gaat om onze partners voor marketing, belastingen en, het allerbelangrijkste, onze hardwerkende magazijnmedewerkers die onze producten bij jou thuis of in de vele winkels brengen.

Uw rechtstreekse contact met ons

Vinergy GmbH Bahnhofstr. 19 78224 Singen, Duitsland

+49 (0) 7731 / 832 700-33

Gegevensbescherming is zeer belangrijk voor ons