Spring naar hoofd-inhoud

De voordelen van condooms

Als anticonceptie gewoon past - de voordelen van MISTER SIZE condooms

Je moet je helemaal kunnen laten gaan met het mooiste wat er is - zonder zorgen, vervelende discussies of stomme bijwerkingen bij het gebruik van anticonceptie. Dat is precies waar onze MISTER SIZE condooms voor zijn: dankzij hun individuele maat, perfecte pasvorm en ultradunne latex vallen ze nauwelijks op, geven ze je een natuurlijk gevoel en zorgen ze tegelijkertijd voor optimale veiligheid. Zo kunnen jullie samen genieten van de voordelen en onbezorgd genieten van het goede gevoel. Want zo eenvoudig kan het soms zijn.

Overzicht van de voordelen van MISTER SIZE condooms:

 • In 7 verschillende condoommaten - condooms zijn niet langer te strak of te wijd: de 7 maten zorgen voor een veel preciezere pasvorm in vergelijking met standaard condooms, die vaak maar in een paar maten verkrijgbaar zijn. Een goede pasvorm helpt problemen zoals verstikking, afglijden of verlies van gevoel te voorkomen, wat weer zorgt voor meer comfort en sensatie tijdens het vrijen.
 • Extra dun voor meer sensatie: Onze dunne wanddikte draagt ook bij aan een volledige sensatie tijdens het vrijen, uiteraard zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.
 • Innovatieve meetmethoden: We bieden voor iedereen de juiste methode om zijn individuele condoommaat te bepalen, van de meetapp en een meetlint om uit te printen tot de Condom Sizer een meetinstrument in chequekaartformaat. Je kunt ook onze verpakking gebruiken om je maat te schatten.
 • Veganistisch: We gebruiken geen dierlijke producten in het productieproces.
 • Alle andere voordelen van condooms: Natuurlijk bieden MISTER SIZE condooms ook alle andere voordelen van condooms, die je verderop op de pagina in detail kunt vinden.

Voordelen voor mannen

De zoektocht naar de perfecte match geldt ook als het gaat om anticonceptie: als je tot nu toe ontevreden bent geweest over condooms, heb je waarschijnlijk gewoon nog niet de juiste partner voor je beste stuk gevonden. Met MISTER SIZE in jouw persoonlijke maat is er geen sprake van knellen, vervelend rollen of andere vervelende bijwerkingen. Je merkt het nauwelijks en het gevoel tijdens de seks is ongewoon intens. Tegelijkertijd beschermt het je op betrouwbare wijze en geeft het je een veilig gevoel - zodat je je helemaal kunt laten gaan.

Wil je meer weten? Onze testers vertellen over hun ervaringen.

Lees nu de ervaringen van onze mannelijke testers

Voordelen voor koppels

Seks is vooral geweldig als je samen verantwoordelijkheid neemt en je vervolgens met een goed gevoel aan elkaar geeft. Mister Size geeft je de ideale gelegenheid om dit te doen - want met zijn flinterdunne en nauwelijks voelbare laagje staat het condoom niet langer tussen jullie in, maar wordt het een unieke verbinding. Zo kunnen jullie je allebei veilig voelen en genieten van seks in al zijn intensiteit.

Benieuwd? We lieten koppels het testen - hier vertellen ze over hun ervaringen.

Lees nu de getuigenissen van koppels

Voordelen voor vrouwen

Ben je het zat om als vrouw alleen verantwoordelijk te zijn voor anticonceptie? Met MISTER SIZE hoef je niet langer een slecht geweten te hebben als je bewust hebt afgezien van de anticonceptiepil of andere voorbehoedsmiddelen. Je man, vriend of minnaar is altijd perfect uitgerust - en er is geen enkele reden meer om geen condoom te gebruiken.

PS: Als je de maat van je geliefde nog niet weet, neem dan gewoon ons proefpakket en de Condom Sizer mee. Zo heb je een onverwachte ijsbreker voor het begin van een heerlijke liefdesrelatie.

Wil je meer weten? Onze testers hebben veel te vertellen.

Lees nu getuigenissen van vrouwen

Voordelen van condooms in het algemeen

Heb je je altijd al afgevraagd waarom je eigenlijk condooms moet gebruiken? Condooms bieden verschillende voordelen, zowel op het gebied van seksuele gezondheid als op het gebied van anticonceptiemethoden.

 1. Gebruiksgemak: Condooms zijn gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen medische zorg of langetermijnplanning, waardoor ze voor veel mensen een handige optie zijn.

 2. Bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen: Condooms zijn een van de meest effectieve manieren om de overdracht van seksueel overdraagbare aandoeningen, waaronder hiv, te voorkomen. Ze vormen een fysieke barrière die voorkomt dat lichaamsvloeistoffen tussen partners worden uitgewisseld waardoor infecties kunnen worden overgedragen.

 3. Devolksgezondheid ondersteunen: Helaas neemt het aantal gevallen van seksueel overdraagbare aandoeningen weer massaal toe. Veel gevallen blijven onopgemerkt, maar kunnen toch op anderen worden overgedragen. Met condooms ben je dus aan de veilige kant, vooral bij nieuwe of wisselende partners, en help je ervoor te zorgen dat ziektes zich niet ongemerkt kunnen verspreiden.

 4. Ongewenste zwangerschappen voorkomen: Condooms zijn een gemakkelijk toegankelijke en effectieve methode om zwangerschap te voorkomen. Bij correct gebruik is het risico op zwangerschap erg klein. Lees hier meer over hoe veilig condooms zijn.

 5. Onmiddellijk beschikbaar en gemakkelijk: Condooms zijn zonder recept verkrijgbaar in apotheken, supermarkten en zelfs automaten. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en kunnen op elk moment worden gebruikt. Natuurlijk kun je condooms ook gemakkelijk online kopen. Je hoeft niet naar een dokter om een recept te halen en er is geen medisch onderzoek nodig.

 6. Geen bijwerkingen: In tegenstelling tot hormonale anticonceptiemethoden zoals de anticonceptiepil, hebben condooms over het algemeen geen bijwerkingen. Ze zijn een goede optie voor mensen die hormonen willen vermijden of ze niet kunnen gebruiken vanwege medische aandoeningen.

 7. Bevordert verantwoordelijk seksueel gedrag: Condooms stellen je in staat om actief verantwoordelijkheid te nemen voor je seksuele gezondheid en die van je partner.

 8. Geschikt voor bijna iedereen: Condooms zijn geschikt voor de meeste mensen, ook voor mensen die allergisch zijn voor latex, want er zijn ook condooms gemaakt van polyurethaan of andere hypoallergene materialen. Een slecht gevoel door een slechte pasvorm is geen argument meer, want MISTER SIZE condooms zijn bijzonder gevoelig en verkrijgbaar in 7 verschillende condoommaten.

 9. Geen aantasting van de vruchtbaarheid: condooms hebben geen invloed op de vruchtbaarheid op de lange termijn. Na het stoppen is er geen vertraging in de terugkeer naar een normale vruchtbaarheid, wat bij sommige andere anticonceptiemethoden wel het geval kan zijn.

 10. Flexibiliteit: omdat condooms alleen gebruikt worden wanneer dat nodig is, bieden ze een flexibiliteit die bij veel andere anticonceptiemethoden niet mogelijk is. Daarom zijn ze ook ideaal voor mensen die niet regelmatig seksueel actief zijn. Zoals in het vorige punt al is gezegd, hebben ze ook geen invloed op de vruchtbaarheid en kun je flexibel beslissen of je het condoom wilt overslaan omdat je graag kinderen wilt.

 11. Variatie en plezier: Condooms zijn er in verschillende maten, kleuren, smaken en zelfs texturen, wat de seksuele ervaring kan variëren en verrijken.

 12. Goedkoop en gemakkelijk toegankelijk: In vergelijking met andere anticonceptiemethoden zijn condooms vaak goedkoper en verkrijgbaar zonder medisch advies of recept.

 13. Maakt spontane seks mogelijk: Met condooms kan seksuele activiteit spontaan en zonder planning plaatsvinden, omdat ze onmiddellijk gebruikt kunnen worden en er geen overgangsperiode is van gebruik tot volledige bescherming tegen zwangerschap, zoals bij de pil bijvoorbeeld. Condooms hoeven ook niet regelmatig gebruikt te worden zoals andere hormonale methodes om volledige bescherming te garanderen. Condooms beschermen onmiddellijk bij correct gebruik.

 14. Verhoogt het bewustzijn en de communicatie tussen partners: Het bespreken van anticonceptiemethoden, inclusief het gebruik van condooms, kan de communicatie tussen seksuele partners verbeteren en leiden tot een meer open en eerlijke relatie.

 15. Bescherming voor seksspeeltjes: Condooms kunnen ook worden gebruikt voor seksspeeltjes om het schoonmaken te vergemakkelijken en om de overdracht van infecties tussen partners te voorkomen, vooral wanneer speeltjes worden gedeeld.

Met deze vele voordelen spelen condooms een essentiële rol in anticonceptie en bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen en bieden ze een goede optie voor mensen die veilige en verantwoorde seksualiteit willen beoefenen. Dankzij de 7 verschillende condoommaten van MISTER SIZE condooms is er voor bijna elke man een perfect passend condoom. Dit zorgt voor een bijzonder prettig en veilig gevoel. Het beste is om ze nu uit te proberen!

Bepaal nu de condoommaat

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Nieuws

Mijn condoom is Mister Size

Condoomgebruikers die al verschillende condooms hebben geprobeerd, schrijven ons keer op keer dat zij hun condoom in MISTER SIZE hebben gevonden. Daar zijn we natuurlijk blij mee en daarom wilden we het precies weten en anderen laten weten wat hun…

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Over ons

Condoomkwaliteit

Om onze klanten maximale veiligheid te kunnen garanderen, maken eersteklas materialen en strenge controles deel uit van ons standaardprogramma.

Kondom FAQ
Over ons

FAQ's over condooms en condoomformaten

Krijg antwoord op al je vragen over condooms, je condoommaat en MISTER SIZE als je geschikte condoom.

Meneer Maat, kom uit je routine

Goede seks hoeft niet perfect te zijn

Lees nu

De pil - echt gelijke rechten tijdens de seks?

Lees nu

Condooms en glijmiddel: dit is hoe seks gaat als een klok

Lees nu

Probeer iets nieuws