Spring naar hoofd-inhoud

Over ons

MISTER SIZE - Uw metgezel voor betere seks

Seks kan en mag perfect zijn. Daarom schept MISTER SIZE de perfecte voorwaarden om samen te genieten van momenten in al hun intensiteit. Hier kunt u meer te weten komen over onze basisprincipes en waarom wij volledig geloven in waar MISTER SIZE voor staat.

Meer dan 20 jaar ervaring met condooms

Ons familiebedrijf begon in 2001 in de condoombusiness en vanaf het begin draaide alles om de juiste condoommaat. In het begin was er alleen een condoomzoeker voor de juiste maat en onze online shop Vinico, maar al snel ontwikkelden we zelf ook condooms en is Mister Size in de loop der jaren ontstaan uit al onze ervaringen en feedback van klanten. Je kunt meer te weten komen in het complete Mister Size verhaal.

Vandaag de dag heb je als klant nog steeds een directe lijn met ons, dus als je vragen, suggesties of kritiek hebt, horen we dat graag van je zodat we kunnen blijven werken aan het verbeteren van het perfect passende condoom. Wil je een kijkje achter de schermen nemen? Maak dan nu kennis met het Mister Size team.

Das Mitarbeiter Team von MISTER SIZE
Over ons

Het Mister Size team

In ons kleine familiebedrijf zijn alle medewerkers volledig toegewijd en enthousiast om jou te voorzien van het juiste condoom. Ontdek meer over de mensen achter Mister Size in een kijkje achter de schermen.

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Over ons

Condoomkwaliteit

Om onze klanten maximale veiligheid te kunnen garanderen, maken eersteklas materialen en strenge controles deel uit van ons standaardprogramma.

Kondom FAQ
Over ons

FAQ's over condooms en condoomformaten

Krijg antwoord op al je vragen over condooms, je condoommaat en MISTER SIZE als je geschikte condoom.

Heb je vragen voor ons?

Of je nu een particuliere klant of een dealer bent: heb je vragen of ben je geïnteresseerd in ons product? Neem dan direct contact met ons op, we helpen je graag! Ben je een dealer? Neem dan een kijkje op onze dealerpagina.

Vinergy GmbH Bahnhofstr. 19 78224 Singen, Duitsland

+49 (0) 7731 / 832 700-33

Gegevensbescherming is zeer belangrijk voor ons

Geen halve maatregelen - De vier basisprincipes van MISTER SIZE

Wij als team staan volledig achter MISTER SIZE omdat we genoeg hebben van voorbehoedsmiddelen die gewoon goed zijn. Hier kunnen geen compromissen worden gesloten - alles moet gewoon kloppen. Want alleen dan kunt u het geluk van de meest intieme momenten ervaren en genieten van uw tijd samen in al zijn intensiteit. Om dit alles mogelijk te maken, is elke stap bij MISTER SIZE gebaseerd op onze vier elementaire principes.

Het extra dunne materiaal zorgt voor een intens gevoel.

Tijdens de seks is het gevoel het allerbelangrijkste - je wilt immers samen genieten van een paar mooie momenten en je helemaal aan elkaar geven. Natuurlijk mag het condoom als vriend, metgezel en bedgenoot niet in de weg staan. Daarom hebben wij onze MISTER SIZE condooms zo geoptimaliseerd dat je ze nauwelijks voelt. Met de juiste maat, een ideale pasvorm en een wanddikte van 0,05 mm zit er tijdens de seks slechts een flinterdun laagje tussen jullie in. Zodat u van de volle sensatie kunt genieten.

Met onze 7 maten kan iedereen het condoom vinden dat echt bij hem past.

Er zijn geen pasklare oplossingen als het op seks aankomt. Ieder mens is anders en dat is absoluut geweldig. Daarom is standaard voor ons uit den boze - voor ons bent u het persoonlijke hoogtepunt. Jouw liefdesleven is uniek. Zo krijg je ook je ideale metgezel: het condoom dat echt bij je past. Het is misschien (nog) niet op maat gemaakt, maar we zijn er dichtbij. Dat voel je meteen.

Onze producten en materialen zijn getest en gecertificeerd.

Als het op anticonceptie en bescherming aankomt, is er zelden een tweede kans. Daarom moet alles altijd passen. Fouten zijn taboe. Om u volledige betrouwbaarheid te bieden, zijn onze condooms gecertificeerd en onderworpen aan zorgvuldige tests. Eersteklas kwaliteit is voor ons een absolute minimumeis - per slot van rekening moet niet alleen de maat passen, maar ook al het andere.

De perfecte pasvorm en eersteklas materialen zorgen voor een hoge mate van veiligheid.

Angst en zorgen tijdens de seks zijn onnodige genotskillers en daarom een absolute no-go voor ons. Daarom zorgt MISTER SIZE niet alleen voor een goed gevoel, maar ook voor maximale veiligheid. Dankzij de persoonlijke maat en de optimale pasvorm zit alles precies zoals het hoort. Geen nadelen - alleen betrouwbare bescherming voor de mooiste uren samen.

Waar wij in geloven!

Bij MISTER SIZE willen we iedereen - ongeacht hun vorm - de beste seks van hun leven geven. Daarom hebben wij een product ontwikkeld dat net zo uniek is als de drager ervan.

Amazing Sex for everyone!

Goede seks voor iedereen - Ons credo

Seks ontspant, seks geeft plezier, seks maakt gelukkig - seks maakt (bijna) alles beter. Daarom vinden wij ook dat iedereen geweldige seks verdient. Niet één keer, maar steeds weer. Dit mag niet onnodig worden belemmerd, maar we hebben eenvoudige voorbehoedsmiddelen nodig zonder zorgen of bijwerkingen. Dat is waarom wij geloven in MISTER SIZE. Omdat het precies dat mogelijk maakt.

Mister Size - Dit condoom past je!

Met de visie "Excellence in Condoms" werkt het creatieve team van Vinergy er voortdurend aan om condooms nog beter - nog sensueler te maken. Onze stelling: seks met condoom moet net zo goed zijn als zonder! Daar zetten wij ons elke dag voor in. Na bijna 20 jaar passie en ervaring met condooms in de juiste maat, hebben we daarom Mister Size gelanceerd. MISTER SIZE is het condoom dat eruitziet als een condoom, dat beschermt als een condoom - maar dat helemaal niet aanvoelt als een conventioneel condoom wanneer het gebruikt wordt. Waarom? Omdat mannen en vrouwen bijna helemaal niets voelen. Maar niet alleen de te verwaarlozen dikte is een merkbare genotverhogende factor: MISTER SIZE is verkrijgbaar in zeven verschillende maten - het beste stuk voor elke man is immers heel individueel.

Wil je meer weten over Mister Size? ... kijk dan eens op deze pagina.

Hoe u uw condoommaat bepaalt, kunt u hier vinden.

Nee, bijna geen enkel voorbehoedsmiddel is 100% veilig. De veiligheid van anticonceptiemiddelen wordt berekend aan de hand van de Pearl-index. Condooms hebben een Pearl-index van 2-12, wat betekent dat van de 100 vrouwen die een jaar lang condooms gebruiken, er 2 tot 12 zwanger zullen worden. Vergeleken met andere voorbehoedsmiddelen scoort het condoom vrij slecht. In de meeste gevallen is dit te wijten aan toepassingsfouten. Meer informatie over correct gebruik vindt u hier. Maar als het gaat om bescherming tegen soa's als hiv, syfilis, gonorroe, hepatitis B en hepatitis C, biedt een condoom een hoge mate van bescherming.

Condooms zijn meestal gemaakt van rubberachtige materialen, waarvan de grote meerderheid uit latex bestaat. Ze worden tijdens de seks gebruikt ter bescherming tegen ongewenste zwangerschappen en soa's en worden vóór de geslachtsgemeenschap over de stijve penis getrokken. Afgezien van sterilisatie is het condoom het enige voorbehoedsmiddel voor mannen.

Condooms op zich hebben geen bijwerkingen. Als u echter een latexallergie heeft, kunnen ze een allergische reactie veroorzaken. Ongeveer 2 % van de mensen lijdt aan een latexallergie. Daarom zijn er ook latexvrije condooms.

Naar de FAQ's