Spring naar hoofd-inhoud

De schuifmaat met een verschil - onze Condom Sizer

Een schuifmaat is meestal een precisiegereedschap dat wordt gebruikt in de metrologie en de handel om nauwkeurige metingen te doen van lengtes, diameters en diktes van voorwerpen. Veel mensen hebben ook schuifmaten, ook wel schuifmaat genoemd, in hun persoonlijke gereedschapskist thuis. Remklauwen zijn nauwkeurige gereedschappen en bieden een grotere nauwkeurigheid dan veel andere meetinstrumenten. Ze zijn heel eenvoudig te gebruiken, druk de schuifmaat gewoon samen rond een voorwerp om bijvoorbeeld de diameter te meten en lees de diameter af op de schaalverdeling.

Wij van MISTER SIZE maken gebruik van dit eenvoudige en nauwkeurige principe zodat jij ook heel eenvoudig en nauwkeurig de maat van je condoom kunt meten. Daarom hebben we de Condom Sizer ontwikkeld. Natuurlijk heeft onze Condoom Sizer geen scherpe randen zoals sommige schuifmaten om je penis te beschermen.

Je kunt onze Condoom Sizer gewoon om je penis leggen, net als een schuifmaat, en de diameter meten op dezelfde manier als het instrument. Omdat de diameter echter niet hetzelfde is als de condoommaat, maar eerst moet worden omgerekend, hebben we de weegschaal zo ontworpen dat deze de condoommaat aangeeft. Dus meet en lees de condoommaat direct af zonder opnieuw te hoeven berekenen.

Waar is de Condoom Sizer verkrijgbaar?

Onze Condoom Sizer is in steeds meer winkels verkrijgbaar, je kunt hem op dit moment bijvoorbeeld hier bestellen:

Als de CONDOM SIZER helaas korte tijd niet op voorraad is, gebruik dan een van onze andere meetmethodes.

Onze Condoom Sizer is multifunctioneel

Naast het feitelijke doel om de condoommaat gemakkelijk te bepalen, biedt onze Condom Sizer nog een paar andere gebruiksmogelijkheden.

Leuk cadeau

Natuurlijk kun je de Condom Sizer niet alleen voor jezelf gebruiken, het is ook een grappig en ongewoon cadeau dat zeker zal worden onthouden, iedereen zou tenslotte zijn condoommaat moeten weten om optimaal beschermd te zijn bij het gebruik van condooms.

IJskrabber voor noodgevallen

Onze schuifmaat is gemaakt van stevig plastic en kan tegen een stootje. Dus als het plotseling gaat vriezen en je auto bevroren is, kan je ijskrabber weer zoek zijn, zoals zo vaak het geval is. Ook al is hij misschien een beetje klein, je kunt onze Condom Sizer ook in noodgevallen gebruiken.

Voor het afkrabben van rubelloses of het verwijderen van labels

Het hoeft niet altijd om munten te gaan, onze Condoom Sizer kan natuurlijk ook gebruikt worden om rubellossen uit te krabben. Hij is hier stevig genoeg voor. Onze stevige plastic kaart kan ook helpen bij labels die wat strakker zitten. Plaats gewoon de rand op het label en duw om het label los te maken.

Flesopener

Dankzij het robuuste ontwerp kan onze schuifmaat met een beetje oefening ook gebruikt worden als flesopener. Probeer het gewoon, het is zeker niet perfect, maar het werkt in geval van nood.

Mister Size
Meer artikelen

De MISTER SIZE Story - De visie van de perfecte condoomervaring

Nu lezen

Bepaal de juiste condoommaat in 4 eenvoudige stappen

Nu lezen

Het Mister Size team

Nu lezen