Spring naar hoofd-inhoud

De juiste condoommaat - daarom is het de moeite waard om je op te meten

Heb je altijd het gevoel gehad dat condooms je storen en een deel van het gevoel wegnemen? Dan hebben we goed nieuws voor je: het ligt niet aan het condoom in het algemeen, maar wel aan de keuze van het condoom en de maat ervan. Als je eenmaal de juiste voor je hebt gevonden, zul je nauwelijks verschil voelen en kun je eindelijk volop genieten van seks, zelfs met een condoom.

Perfecte pasvorm in plaats van zinloze piemel vergelijking

Het is geen geheim meer dat goede seks niet van de grootte afhangt. Daarom is uw maat belangrijk voor MISTER SIZE - maar alleen zodat u perfect op elkaar bent afgestemd voor de volgende liefdessessie. Met de juiste maat vormen je beste stuk en het ultradunne condoom een eenheid die je uiteindelijk helemaal doet vergeten dat het er überhaupt is. Geen ongemakkelijk gevoel meer, gewoon geweldige seks.

Het bepalen van je condoommaat is makkelijk!

Voordat je je eerste pakje MISTER SIZE bestelt, moet je natuurlijk eerst je persoonlijke condoommaat weten. Wij hebben drie zeer eenvoudige methoden voor u ontwikkeld:

Donkere streep op Mister Size verpakking

Donkere streep op de verpakking

Je kunt je condoommaat ook gemakkelijk inschatten door te kijken naar de donkere streep op onze verpakking. De breedte is op elke verpakking anders, net als de condoommaat. Als je penis in erectie even breed is als de streep, dan past deze condoommaat je waarschijnlijk wel.

Leer meer

Meetlint icoon

MISTER SIZE meetlint - meet als een vertrouwde kleermaker

Als u liever op de klassieke manier meet, print dan gewoon ons MISTER SIZE meetlint uit. Knip het uit en plaats het voorzichtig rond je stijve penis. Dan kun je makkelijk je persoonlijke condoommaat aflezen.


Let op: Selecteer bij het afdrukken "geen" voor de pagina-aanpassing, zodat het meetlint op schaal wordt afgedrukt.

Nu afdrukken

Condoom Sizer

Condoom Sizer - de maatspecialist voor je beste stuk

Houdt u meer van echt gereedschap dat voor de klus gemaakt is? Dan is onze Condoom Sizer het meetapparaat van je keuze. Met dit praktische hulpmiddel in chequekaartformaat kunt u in een handomdraai en met uiterste precisie uw individuele maat bepalen. En vanaf nu kun je je concentreren op het belangrijkste tijdens de seks: Hete momenten in naadloze verbinding.

Lees meer

Als vrouw, ook, natuurlijk ...

Condooms hoeven niet alleen voor mannen te zijn. Als u zich liever ruim voor uw afspraakjes voorbereidt of iets goeds wilt doen voor uw liefje, kunt u natuurlijk net zo goed meten. U kunt het beste ons praktische proefpakket bij u hebben, zodat u meteen aan de slag kunt.

Zeven condoommaten - en één ervan is van jou

Heb je jezelf al gemeten? Dan is het tijd voor je persoonlijke condoom. MISTER SIZE is verkrijgbaar in zeven verschillende versies en u weet nu welke vanaf nu uw nieuwe metgezel zal zijn. Dus of je geschikte condoom nu 47 mm, 60 mm of zelfs 69 mm is - vanaf nu kun je veel beter genieten van seks met een condoom. Dus rust jezelf meteen uit en dan op naar de volgende knuffelmarathon op de bank of op naar het volgende avontuur.