Spring naar hoofd-inhoud

Geen halve maatregelen - de vier basisprincipes van MISTER SIZE

Wij als team staan volledig achter MISTER SIZE omdat we genoeg hebben van voorbehoedsmiddelen die gewoon goed zijn. Hier kunnen geen compromissen worden gesloten - alles moet gewoon kloppen. Want alleen dan kunt u het geluk van de meest intieme momenten ervaren en genieten van uw tijd samen in al zijn intensiteit. Om dit alles mogelijk te maken, is elke stap bij MISTER SIZE gebaseerd op onze vier elementaire principes.

MISTER SIZE Prinzip Individualität

Individueel


Er zijn geen algemene oplossingen als het op seks aankomt. Ieder mens is anders en dat is absoluut prachtig. Daarom is standaard voor ons uit den boze - voor ons bent u het persoonlijke hoogtepunt. Jouw liefdesleven is uniek. Zo krijg je ook je ideale metgezel: het condoom dat echt bij je past. Het is misschien (nog) niet op maat gemaakt, maar we zijn er dichtbij. Dat voel je meteen.

MISTER SIZE Prinzip Gefühl

Gevoelig


Gevoel is het allerbelangrijkste als het om seks gaat - je wilt tenslotte samen genieten van een paar mooie momenten en je helemaal aan elkaar geven. Natuurlijk mag het condoom als vriend, metgezel en bedgenoot helemaal niet in de weg staan. Daarom hebben wij onze MISTER SIZE condooms zo geoptimaliseerd dat je ze nauwelijks voelt. Met de juiste maat, een ideale pasvorm en een wanddikte van 0,05 mm zit er tijdens de seks slechts een flinterdun laagje tussen jullie in. Zodat u van de volle sensatie kunt genieten.

MISTER SIZE Prinzip Qualität

Kwaliteit


Als het op anticonceptie en bescherming aankomt, is er zelden een tweede kans. Daarom moet alles altijd kloppen. Fouten zijn taboe. Om u volledige betrouwbaarheid te bieden, zijn onze condooms gecertificeerd en onderworpen aan zorgvuldige tests. Eersteklas kwaliteit is voor ons een absolute minimumeis - per slot van rekening moet niet alleen de maat passen, maar ook al het andere.

MISTER SIZE Prinzip Sicherheit

Beveilig


Angst en zorgen tijdens de seks zijn onnodige genotskillers en daarom een absolute no-go voor ons. Daarom zorgt MISTER SIZE niet alleen voor een goed gevoel, maar ook voor maximale veiligheid. Dankzij de persoonlijke maat en de optimale pasvorm zit alles precies zoals het hoort. Geen nadelen - alleen betrouwbare bescherming voor de mooiste uren samen.