Spring naar hoofd-inhoud

"Dankzij Meneer Size, kreeg ik eindelijk het vertrouwen terug dat ik nodig had in bed. Dank u, meneer Size." - Fabio M. -29 jaar uit Berlin

Online winkel

Wil je eindelijk MISTER SIZE proberen of moet je je condoomvoorraad aanvullen na een paar echt goede uren? Bestel dan direct online hier in onze partner shop. U zult spoedig perfect voorbereid zijn om u zonder zorgen over te geven aan de volgende heerlijke vrijpartij.

Producten

Zoekt u nog steeds uw maat?

Bepaal nu je individuele condoommaat met ons direct verkrijgbare meetlint!

Meetlint downloaden

Onze testpakketten voor producttesters

Wij hebben drie versies van onze 3-pack testverpakkingen ontwikkeld, zodat u gemakkelijk uw condoommaat kunt bepalen - Slim voor de smallere penis, Medium voor een gemiddeld brede penis en Wide voor alle mannen met een bijzonder brede penis. De MISTER SIZE 3-pack testkits zijn alleen verkrijgbaar in geselecteerde winkels:

Meer Mister Size producten

Mister Size Bio Gleitgel

MISTER SIZE Organische Glijmiddel

Ontdek nu - De organische glijgel op waterbasis van Mister Size past perfect bij het condoom, net zoals het condoom bij jou past.

MISTER SIZE Supplement for active men

Ontdek nu het supplement MISTER SIZE voor actieve mannen. Voedingssupplement met L-arginine, L-citrulline, zink, maca & taurine.

Werbekondome in verschiedenen individuellen Designs

Condooms in uw eigen ontwerp als relatiegeschenk

Mister Size is nu ook verkrijgbaar als promotiecondoom. Voor B2B-klanten zijn condooms uitzonderlijke, ongewone relatiegeschenken met een hoge herinneringswaarde, maar ook particuliere klanten kunnen hun voordeel doen met een ongewoon geschenkidee in…

Bespaar geld bij het online kopen van condooms - door promoties en grotere bestellingen.

U kunt het beste regelmatig onze promoties bekijken - want naast wedstrijden en evenementen zijn er ook af en toe geweldige kortingsacties. Je kunt een koopje of twee maken en dan heb je een handige voorraad voor de komende weken of maanden.

Grotere bestellingen zijn ook de moeite waard, want met onze value packs kunt u nog wat meer besparen. En als je zeker weet welke condoommaat je hebt, is er niets dat je tegenhoudt om voorzieningen te treffen voor de toekomst.