Spring naar hoofd-inhoud

Fabio en 1435 andere mensen houden van onze producten

Condooms in uw eigen ontwerp als relatiegeschenk

Mister Size is nu ook verkrijgbaar als promotiecondoom. Voor B2B-klanten zijn condooms uitzonderlijke, ongewone relatiegeschenken met een hoge herinneringswaarde, maar ook particuliere klanten kunnen hun voordeel doen met een ongewoon geschenkidee in een individueel ontwerp.

Hoogtepunten:

 • Enkel condoom in een kleine letter
 • individueel printbaar
 • ongebruikelijk reclamemedium
 • hoge terugroepwaarde
 • beschikbaar vanaf 500 stuks
 • ook voor feesten of vrijgezellenfeesten

Neem rechtstreeks contact met ons op voor een individuele offerte of bestelling:

Waarom promotie condooms?

Geweldig idee: promotie condooms! Bedrukte condooms of condooms met logo zijn ongewone en aantrekkelijke relatiegeschenken voor bijna elke gelegenheid. Bij ons kunt u condooms laten bedrukken en ze als brutale promotiecondooms verspreiden onder de ruimdenkende mensen.

Promotionele condooms: brutaal, sexy en humoristisch

Geef een rubbertje weg, of twee of drie. Je kunt meerdere vliegen in een klap slaan. Bedrukte condooms trekken de aandacht, de reclameboodschap blijft in het geheugen van potentiële klanten en de partner kan ook genieten van veilige seks tijdens het avondnaakt of ochtendvluggertje. Uiteraard hebben de condooms met opdruk geen reclameopdruk op het condoom zelf, maar bedrukken wij alleen de condoomverpakking. Er zijn geen grenzen aan de motieven en je creativiteit met onze promotionele condooms: Auto's, pictogrammen, geestige spreuken of uw bedrijfslogo passen perfect op de handige condoomverpakking. De buitenverpakking kan ook worden gebruikt als een aantrekkelijke reclameplaats.

Aantrekkelijke reclameruimte: condooms met opdruk

Lucifermapjes, suikerzakjes en gecondenseerde melkblisters zijn lange tijd als reclamemiddelen gebruikt. Condooms bedrukken - reclameontwerpers durven dit pas aan sinds seks niet langer een taboe is en reclame voor veilige seks op prime time over de schermen flikkert. Nog maar een paar jaar geleden werden klanten in verlegenheid gebracht toen de verkoopster aan de kassa door de hele verkoopruimte riep: "Jutta, hoeveel kosten de condooms?" Tegenwoordig blozen weinig mensen nog als ze condooms kopen. Bedrukte condooms met grappige motieven liggen in het volle zicht bij de kassa en zijn niet langer verborgen bij de vloer in de drogisterij. Condooms bedrukken is een doeltreffend alternatief voor bedrijven met een klein reclamebudget, maar die toch een grote impact willen maken. Promotionele condooms vallen op - Uw bedrijf valt op wanneer het promotionele condooms gebruikt als marketingstrategie. Zeker weten!

Laat je condooms drukken: Eenvoudig en goedkoop

Condooms zijn altijd een veilige gok - of het nu in de reclame is of tijdens de seks. De kleine voorbehoedsmiddelen, condooms of Frommser (zoals ze liefkozend naar de uitvinder Julius Fromm worden genoemd) zijn onderworpen aan de hoogste kwaliteitsnormen en worden door ons besteld bij geselecteerde merkfabrikanten. Je kunt kiezen tussen verschillende merken, maten en zelfs smaken voordat het tijd is om de condooms te ontwerpen en te bedrukken. Geribbeld, met noppen, gekleurd of in monsterformaat, wij bedrukken elke condoomverpakking die u maar wenst. De klassieke promotiecondooms zijn vierkant, praktisch en niet duur. U kunt eenvoudig kiezen uit onze ontwerpsjablonen om uw promotionele condooms te ontwerpen of neem vertrouwelijk contact met ons op via e-mail. Wij maken elk reclame-idee voor uw condooms met opdruk mogelijk.

Veilige inzet, veilige reclame: condooms met logo

Naast individueel verpakte en bedrukte condooms ontwerpen wij voor u ook praktische vouwkaarten met opgeplakte condoomverpakkingen, die gegarandeerd de aandacht trekken als mailingartikel (direct mail) of op beurzen en feesten. Bedrukte condooms met logo passen in elke enveloppe, voegen geen bulk toe, maar dragen bij tot de veilige verspreiding van uw reclame. Als het snel moet gaan: Minipacks met stickers. Doe mee en doe het met promotiecondooms. Nergens is het sneller en veiliger om uw ultieme reclamekick te krijgen.

MISTER SIZE promotie condooms zijn helaas alleen verkrijgbaar in condoom maat 57. Heb je een andere condoom maat nodig voor je promotie? Neem contact met ons op met uw verzoek voor een individuele oplossing.

Eigenschappen

Nominale breedte: 57 mm

Lengte condoom: 185 mm

Wanddikte (condoomdikte): 0,05 mm

Kleur: transparant

Vorm: cilindervormig, ideale pasvorm en gemakkelijk af te rollen, met reservoir

Glijmiddel: extra vochtig

veganistisch: ja

Geteste kwaliteit

Dermatologisch getest en 100% elektronisch getest

Certificatie: CE 0120 / ISO 4074

Meer informatie over onze kwaliteitsnormen vindt u in onze vier basisbeginselen.

Het hoofdbestanddeel van MISTER SIZE condooms is latex. Dit wordt verkregen uit de rubberboom en is dus een zuiver natuurproduct dat naast rubber hoofdzakelijk uit water bestaat, maar ook in kleine delen uit harsen, eiwitten en mineralen.

Alleen eersteklas natuurrubberlatex van zorgvuldig geselecteerde leveranciers wordt gebruikt bij de fabricage van MISTER SIZE condooms. Het latexmengsel bevat ook andere ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor de goede rekbaarheid, de veilige scheurweerstand en de aangename neutrale geur.

Volledige ingrediëntenlijst van MISTER SIZE condooms:

 • Cis-1,4-polyisopreen (natuurlijke rubberlatex).
 • Zink-diethyldithiocarbamaat (versneller)
 • Fenol, 4-methyl, reactieproducten met dicyclopentadieen en isobuteen (antioxidant)
 • Zinkdibutyldithiocarbamaat (versneller)
 • Zinkoxide (vulkanisatie-activator)
 • Zwavel (vulkaniseermiddel)
 • Kaliumhydroxide (zeep)
 • Vette alcohol (zeep)

Informatie in overeenstemming met de Productveiligheidsverordening (EU) 2023/988

Fabrikant informatie

certificaten

Instructies voor gebruik