Spring naar hoofd-inhoud

De 12 beste erotische Nieuwjaars resoluties

Met deze 12 ideeën kun je je seksleven de komende 12 maanden een kick-start geven. Kies gewoon één idee per maand!

Hier zijn onze top 12 sexy nieuwjaarsvoornemens voor meer plezier in bed:

 1. Nog meer goede morgenseks: Wat is de beste manier om een nieuwe dag te beginnen, na een ontspannen nacht? Dat klopt - een beetje vrijen voordat je opstaat. Zo zorg je ervoor dat dit jaar veel meer dagen geprikkeld beginnen!
 2. Hebregelmatig seks voordat je gaat slapen: Een orgasme voordat je gaat slapen zorgt voor een goede nachtrust en de perfecte afsluiting van de dag! Niet alleen moet je dit voornemen volgen als je een betere nachtrust wilt in het nieuwe jaar, maar dit zal ook meer oprechtheid in je relatie brengen.
 3. Probeer eindelijk de juiste condooms: Met het juiste condoom is het bijna alsof je zonder zit, je voelt je partner veel meer en hoeft niet bang te zijn dat het condoom afglijdt.
 4. Meer kussen: Intimiteit begint niet alleen in de slaapkamer - neem meer tijd voor wilde smooches. Misschien groeit het uit tot iets meer.
 5. Geen smoesjes meer: De klassieke smoesjes zijn vaak: "Ik heb te veel gegeten!", "Ik heb hoofdpijn!" of "Ik had vandaag te veel stress op het werk! - Je hebt het vast zelf meegemaakt: als het gaat om het vermijden van seks, vinden mensen graag een excuus. Maar dit zijn vaak niet meer dan slappe excuses. Maak er dit jaar een eind aan! Ga meer met je partner om en geniet samen veel vaker van de mooiste bijzaak ter wereld.
 6. Probeer meer nieuwe dingen uit: Wat dacht je bijvoorbeeld van een speciaal speeltje of wat experimenten met de Kamasutra? Een glijmiddel of een massage kan je liefdesleven ook wat spannender maken. Het bewijs van de pudding is in het eten - wees dapper!
 7. Meer knuffelen: Geniet van veel meer intiem samenzijn met je partner - neem het initiatief! Dit kan jullie relatie een stuk meer vaart geven. Als je meer nabijheid wilt, hoef je niet altijd naakt te zijn. Het is ook fijn om met je partner op de bank te knuffelen terwijl je een leuke film kijkt.
 8. Meer zelfliefde: Zorg ervoor dat uw behoeften niet worden verwaarloosd. Elk orgasme is goed voor je welzijn, dus gun jezelf dit plezier vaker - of je nu alleen bent of met z'n tweeën!
 9. Meer complimenten: een vriendelijk woord kan nooit kwaad, en kan je helpen de vaart in je relatie terug te krijgen. Geef je partner gewoon één keer per dag een complimentje - het zal de moeite waard zijn!
 10. Leer te strippen: Er is zelden een lijst met goede voornemens voor het nieuwe jaar zonder het punt "meer bewegen". In dit geval kun je leren paaldansen en sport en erotiek combineren. Naast een betere conditie zorgt u ook voor meer afwisseling in de slaapkamer.
 11. Romantisch eten: Heb je ooit een heerlijke maaltijd voor je partner bereid als verrassing? Een romantische maaltijd hoeft geen aanleiding te hebben, verras je partner gewoon met een etentje bij kaarslicht.
 12. Ruim je kleerkast op: kleren dragen ook bij tot de erotiek van je relatie, dus het is tijd om de oude liefdesbrekers uit te zoeken en nieuw ondergoed aan te schaffen. Als je jezelf aantrekkelijk vindt, zul je dat uitstralen.

Meer sporten, minder roken, gezonder eten...

Sport en gezonder leven zijn waarschijnlijk de klassiekers als het gaat om goede voornemens voor het nieuwe jaar. En je hebt waarschijnlijk al geprobeerd om ze allemaal in praktijk te brengen. Maar, hand op het hart - hoe vaak heb je je er echt aan gehouden? Meestal gaat er nog geen maand voorbij of de goede voornemens zijn alweer overboord gegooid. Je eten is weer zoals vroeger en je hebt het sporten al opgegeven. Misschien waren je goede voornemens niet aantrekkelijk genoeg om vol te houden. Misschien vind je sommige van onze ideeën erg leuk en vind je het minder moeilijk om je eraan te houden. Als je je voorneemt om je seksleven op gang te brengen, vergroot je je kansen op een opwindende tijd vol erotische avonturen.

Als je nog andere leuke ideeën hebt, neem dan gerust contact met ons op. Zoals altijd, wees veilig en vergeet je condooms niet.

Mister Size
Meer artikelen

Een condoom goed omdoen - hoe doe je dat zonder dat het vervelend is

Lees nu

Vriendschap+, vermenging, open relatie & polygamie - wat is dat toch met moderne relatiemodellen?

Lees nu

Het maakt niet uit hoe groot of klein - ik hou van mijn penis

Lees nu