Spring naar hoofd-inhoud

Hoe maak je van Valentijnsdag een onvergetelijke dag?

Valentijnsdag staat voor de deur. Bereid je voor op veel gesprekken over liefde, relaties en alles wat met seks te maken heeft. Of je Valentijnsdag nu thuis wilt doorbrengen of in je favoriete restaurant, er zijn altijd nieuwe manieren om de avond extra speciaal te maken. We weten dat het plannen van de perfecte avond vaak ontmoedigend kan voelen, dus we proberen u te ondersteunen om van uw avond er een te maken om nooit te vergeten. We hebben wat tips verzameld om van Valentijnsdag een onvergetelijke dag te maken.

Wees voorbereid.

Het is geen toeval dat Valentijnsdag op 14 februari samenvalt met Condoomdag, want het is de perfecte gelegenheid om mensen eraan te herinneren hoe belangrijk het is om een condoom te gebruiken voor veilige seks. We weten dat er niets erger is dan op dat moment te beseffen dat het juiste condoom op is of dat je niet de juiste maat condoom draagt. Het is dus belangrijk om voorbereid te zijn om van Valentijnsdag een gedenkwaardig moment te maken.

Als het al een tijdje geleden is dat je je penis hebt opgemeten voor de juiste condoommaat, of als je nooit opnieuw hebt gemeten en gewoonlijk naar "gewone condooms" grijpt en er het beste van hoopt - dan is dit het perfecte moment om dat te doen. Eén condoommaat past niet voor iedereen! Als u een condoom in de verkeerde maat draagt, kan dat leiden tot een hele reeks problemen, van afglijden en scheuren tot een strak en ongemakkelijk gevoel - en dat alles kan leiden tot een minder bevredigend seksleven en een hoger risico op een seksueel overdraagbare aandoening of zwangerschap. Daarom bieden we zeven verschillende maten, zodat je de juiste condoommaat kunt gebruiken voor een zorgeloos en veilig seksleven. De juiste pasvorm van het condoom is immers de sleutel tot een geweldige seksuele ervaring.

Bepaal nu de condoomgrootte

Valentijnsdag is de dag van het condoom

In 2009 heeft de AIDS Healthcare Foundation uit de VS Condoomdag opgericht om mensen bewust te maken van het belang van condooms, de voorlichting te verbeteren en het gebruik van condooms te bevorderen. De campagne heeft tot doel het bewustzijn voor veilige seks te vergroten en zo de verspreiding van HIV tegen te gaan.

Daarom wordt sinds 2009 jaarlijks condoomdag gehouden, tegelijk met Valentijnsdag op 14 februari.

Voorbereidingen voor thuis

Een onvergetelijke Valentijnsavond heeft alles te maken met de omgeving - die zorgt niet alleen voor de juiste sfeer, maar kan ook een vrij gewone avond tot een onvergetelijk moment maken. Daarom moet u nadenken over hoe u zich deze avond wilt herinneren en wat uw partner zal waarderen. Hier zijn een paar van de meest voorkomende manieren om een romantische avond te creëren:

  • Zorg op Valentijnsdag voor een gezellige en ontspannen sfeer in de slaapkamer - dit kan betekenen dat je de was die zich op het dressoir begint op te stapelen moet opruimen of opbergen.
  • Als u bijvoorbeeld weet dat uw partner een favoriete geurkaars heeft, koop die dan van tevoren, zodat hij klaar is voor een romantische avond.
  • Houd de boel netjes: zorg dat alles wat je gaat gebruiken bij de hand is, of het nu de massageolie, het glijmiddel of het condoom in de juiste maat is - je wilt niet dat de romantiek wordt onderbroken omdat je nog op zoek bent naar iets belangrijks.
  • Zorg dat er geen afleiding is. Houd alle telefoons uit de slaapkamer - je wilt niet in de greep zijn van seksueel genot en dan je telefoon horen rinkelen. Misschien hebt u ook huisdieren en moet u die uit de slaapkamer houden - wat het ook is, vooraf nadenken over mogelijke afleiding is een goede manier om de avond zo gedenkwaardig mogelijk te maken.

Maak het speels

Hartstochtelijk, wellustig en speels - drie woorden die elk seksleven zouden moeten beschrijven. We weten echter dat het maar al te gemakkelijk kan zijn om in een seksuele sleur te vervallen die het speelse aspect heeft verloren. Als dat geldt voor je huidige seksleven, is het misschien tijd om die magische vonk weer aan te wakkeren. Hier zijn een paar manieren om seks op Valentijnsdag speelser te maken.

Glijmiddel toevoegen

Glijmiddel is een van de makkelijkste manieren om seks speelser te maken. Niet alleen voorkomt het dat seks ongemakkelijk aanvoelt als het daar beneden een beetje droog aanvoelt, maar het kan ook verschillende standjes verbeteren, kan worden gebruikt met seksspeeltjes en condooms, en zorgt voor nieuwe en plezierige sensaties.

Ontdek nu glijmiddel

Probeer nieuwe posities

Als je het gevoel hebt dat je in je seksleven steeds weer hetzelfde standje doet, dan is het misschien tijd om te experimenteren met iets nieuws. Met honderden seksstandjes om uit te kiezen heb je keuze te over als het gaat om het creëren van memorabele momenten. Je zult niet alleen meer seksueel genot ervaren, maar je zult ook veel meer plezier beleven door jezelf in allerlei standjes en hoeken te manoeuvreren. Enkele van onze favoriete posities zijn: Reverse Cowgirl, de Quiet Ball en Spoons positie.

Tease

Een deel van een gedenkwaardig moment en een bevredigend seksleven is de anticipatie en opwinding die aan het orgasme moeten voorafgaan. Plagen is een van de beste voorspeltechnieken die je kunt gebruiken - niet alleen bouwt het spanning en opwinding op, maar het vergroot ook de binding en intimiteit en stimuleert het experimenteren met elkaars erogene zones. Er zijn veel verschillende manieren om je partner te plagen. Als plagen nieuw voor je is, waarom probeer je het dan niet deze Valentijnsdag?

Begin met het langzaam strelen en kussen van de nek van je partner en kijk hoe die reageert. Je kunt ook een blinddoek gebruiken om de spanning en ervaring te verhogen. Uw partner zal niet weten welke zones u gaat strelen en zal vol opwinding en verwachting zijn. Ga dan langzaam met je mond, tong en adem naar beneden om verschillende gebieden aan te raken en op te winden of te kietelen en kijk hoe je partner zich aanspant als hij of zij voelt dat je steeds dieper gaat tot je bij de geslachtsdelen komt. Hier kun je langzaam beginnen de geslachtsdelen te stimuleren met je mond - als je de spanning en stimulatie wilt verhogen, kun je stoppen vlak voordat je partner een orgasme bereikt en een tijdje iets anders proberen om het hoogtepunt verder uit te stellen en de spanning langer hoog te houden.

Mister Size
Meer artikelen

Een condoom goed omdoen - hoe doe je dat zonder dat het vervelend is

Lees nu

Vriendschap+, vermenging, open relatie & polygamie - wat is dat toch met moderne relatiemodellen?

Lees nu

Het maakt niet uit hoe groot of klein - ik hou van mijn penis

Lees nu