Spring naar hoofd-inhoud

Potentie verhogen als man, hoe verbeter je je potentie

In dit artikel leer je wat kan leiden tot erectieproblemen bij mannen en ook wat je kunt doen als je potentieproblemen wilt elimineren.

Dingen die tot potentieproblemen kunnen leiden

Er zijn een aantal dingen die de oorzaak kunnen zijn van potentieproblemen bij mannen. Deze omvatten:

  • Ongezonde voeding
  • Weinig beweging
  • Mentale problemen of stress
  • Medicijnen of drugs
  • Verkeerde condoom maat
  • Andere ongezonde gewoonten

Hoe uw dieet uw potentie beïnvloedt

Voeding speelt een grote rol in onze gezondheid, welzijn en zelfs je potentie. Sterk bewerkte, suikerhoudende en vette voedingsmiddelen met mate zijn oké. Maar als je deze voedingsmiddelen vaak of in grote hoeveelheden eet, kunnen ze je lichaam schaden.

Obesitas, een hoog vetgehalte in het bloed, diabetes mellitus of aderverkalking kunnen het gevolg zijn. Deze ziekten kunnen vervolgens ook uw potentie aantasten en leiden tot erectiestoornissen.

Deze voedingsmiddelen verhogen je potentie

Als u uw potentie wilt verbeteren, moet u evenwichtig en gezond eten. Probeer vers voedsel te eten met zo min mogelijk bewerking.

Groenten en fruit zoals bramen, appels, citrusvruchten, tomaten en asperges, alsook noten, volkorenproducten, vis en aardappelen worden bijzonder aanbevolen voor een evenwichtige voeding.

Van de volgende voedingsmiddelen wordt gezegd dat ze bijzonder potentieverhogend en erectieverlengend zijn. worden gezegd:

Oesters

Oesters zijn rijk aan zink. Zink zou de productie van testosteron stimuleren en zo het libido (zin in seks) bevorderen.

Knoflook

Knoflook omdat het de doorbloeding en spierontspanning beïnvloedt, wat een effect kan hebben op de erectiele functie. Langere, stevigere erecties kunnen het gevolg zijn.

Ginseng

Ginseng bevat ginsenosides, waarvan gedacht wordt dat ze lichaamseigen testosteron vrijmaken. Testosteron kan de potentie en het verlangen verhogen.

Watermeloen

Watermeloen bevat L-citrulline, waarvan is aangetoond dat het de doorbloeding stimuleert en zo de erectie verbetert.

Bananen

Het kalium in bananen kan de bloedvaten verwijden, de bloeddruk verlagen en zo de potentie verbeteren.

Pompoenpitten

De hoge L-arginine waarde van pompoenpitten zou tot 20% betere sportprestaties opleveren en ook de erectie verbeteren.

Macawortel

De Macawortel is in studies al positief getest op zijn afrodiserende werking en wordt ook in de traditionele natuurgeneeskunde gebruikt voor libidotekort en potentiestoornissen.

Kalkoen

Het donkere vlees van kalkoen kan tot 300mg taurine bevatten. Taurine zou het atletische uithoudingsvermogen en de cardiovasculaire functies ondersteunen, wat ook kan leiden tot een sterkere potentie.

Voedingssupplementen om de potentie te verhogen

Als u meer wilt doen dan gezond eten, regelmatig bewegen en stress verminderen, kunt u voedingssupplementen proberen. Ze kunnen een nuttige aanvulling zijn.

In ieder geval moet u ervoor zorgen dat u voedingssupplementen van hoge kwaliteit gebruikt, indien mogelijk van biologische kwaliteit en geproduceerd in Duitsland. De kwaliteitseisen voor Duitse producten zijn zeer hoog.

Ons MISTER SIZE-supplement voor actieve mannen is geproduceerd in Duitsland en bevat waardevolle ingrediënten zoals maca, taurine, zinkcitraat, L-citrulline en L-arginine in een uitgebalanceerde dosering.

U kunt er hier meer over te weten komen

Hoe sport uw potentie kan helpen

Sport moet ook een vast onderdeel van uw leven worden als u uw viriliteit op lange termijn wilt verhogen.

Duursporten zoals joggen, wandelen, fietsen, roeien, zwemmen, enz. of krachttraining kunnen de bloedsomloop en de algemene conditie helpen verbeteren. Ze helpen ook om stress te verminderen en mentale prestaties te bevorderen.

Daarnaast kun je ook je bekkenbodemspieren trainen om sterkere orgasmes te krijgen en een erectie langer vast te kunnen houden.

Een eenvoudige oefening hiervoor is het aanspannen en ontspannen van de PC-spier. Span de spier aan, houd hem 3 tot 10 seconden vast en ontspan hem dan weer. Herhaal dit 10 keer achter elkaar. Neem dan een korte pauze en herhaal dit 2 tot 3 keer.

Andere potentieverklikkers die u moet kennen

Naast slechte voeding en te weinig beweging zijn er ook psychologische redenen die je potentie kunnen schaden. Deze omvatten stress, druk om te presteren, nervositeit, gebrek aan zelfvertrouwen of zelfs psychische aandoeningen zoals depressie of burn-out.

Als u door een van deze problemen wordt getroffen, bent u misschien lichamelijk volkomen gezond, let u misschien zelfs op uw voeding en beweegt u regelmatig. U kunt echter nog steeds moeite hebben om een erectie te krijgen en te behouden, of u hebt in het algemeen geen verlangen.

Stress en prestatiedruk verminderen, misschien zelfs professionele hulp zoeken, kan helpen...

Ook andere ongezonde gewoonten zoals nicotine- en alcoholgebruik kunnen de potentie beïnvloeden.

Gelukkig hebben studies aangetoond dat erectiestoornissen bij voormalige rokers na verloop van tijd verbeteren.

Als u regelmatig medicijnen moet gebruiken, moet u de bijsluiter goed lezen, omdat medicijnen ook erectiestoornissen en verlies van libido kunnen veroorzaken.

Schaadt masturbatie mijn potentie?

In principe heeft masturbatie geen negatief effect op je potentie. In feite is het tegenovergestelde waar.

Regelmatige masturbatie kan vele positieve effecten hebben op het lichaam als geheel en op de erectie en potentie.

De basisvoorwaarde hiervoor is echter dat je masturbatie bevredigend en mooi vindt en het niet associeert met schaamte of het uit dwang doet. Je moet ook niet kort voor de seks masturberen, want de ervaring leert dat dit kan leiden tot erectieproblemen.

Condooms veroorzaken erectieproblemen

De gevolgen van het gebruik van de verkeerde maat condoom worden vaak onderschat. Te kleine condooms verstoren de doorbloeding van de penis en verminderen de gevoeligheid.

Beide factoren samen kunnen ervoor zorgen dat u uw erectie sneller verliest.

Daarom moet je ervoor zorgen dat je de juiste condoommaat kiest en gebruikt om erectiestoornissen door condooms te voorkomen.

Kun je erectiestoornissen met medicijnen behandelen?

U moet met een arts praten als u uw gewoonten hebt veranderd en nog steeds langdurig last hebt van erectiestoornissen.

Dit geldt natuurlijk ook als u vermoedt dat er een medische aandoening achter het probleem zit.

Er zijn nu manieren om erectiestoornissen en zelfs impotentie met medicijnen te behandelen als niets anders helpt.

U moet echter nooit Viagra of andere potentieverhogende middelen van het internet halen, omdat het in Duitsland illegaal is om ze zonder recept te verkopen. Vrij verkrijgbare geneesmiddelen voor dit doel vormen dan ook een potentieel gevaar. Ze mogen niet worden gebruikt zonder medisch advies!

Conclusie over erectiestoornissen en verbetering van de mannelijke potentie

Samenvattend kunnen we u zeggen dat u uw mannelijkheid merkbaar kunt verbeteren door gezond en evenwichtig te eten, voldoende te bewegen en stress te verminderen.

Het vermijden van nicotine, alcohol en drugs kan ook helpen om je potentie te verhogen.

Als u uw potentie op natuurlijke wijze wilt verhogen via uw voeding, kunt u testen hoe voedingssupplementen zoals het MISTER SIZE Supplement Voor Actieve Mannen werken voor jou.

Mister Size
Meer artikelen

Een condoom goed omdoen - hoe doe je dat zonder dat het vervelend is

Lees nu

Vriendschap+, vermenging, open relatie & polygamie - wat is dat toch met moderne relatiemodellen?

Lees nu

Het maakt niet uit hoe groot of klein - ik hou van mijn penis

Lees nu