Spring naar hoofd-inhoud

Italiaanse Mister Size website online

Ook in Italië kun je Mister Size condooms in steeds meer winkels kopen. Daarom hebben we nu ook een Italiaanse website aan ons assortiment toegevoegd. Lees nu alle informatie over onze condooms en uw plaatselijke bevoorradingsbronnen in het Italiaans: www.mistersize.it

Condooms in Italië

Italië met zijn 60 miljoen inwoners staat voor cultuur, lekker eten en joie de vivre. Nu kun je genieten van het pure gevoel van condooms in Italië. Omdat schoenen niet in één of twee maten verkrijgbaar zijn, is je Mister Size condoom verkrijgbaar in 7 verschillende condoommaten. Dus uw maat zit er zeker bij. Naast meer gevoel tijdens de geslachtsgemeenschap zorgt dit ook voor optimale veiligheid bij het gebruik van condooms; je condoom zal niet afglijden als het past en het zal niet knellen. Dit is hoe plezierige seks met MISTER SIZE condooms werkt!

Winkels met Mister Size in Italië

In Italië kunt u Mister Size al kopen in o.a. de volgende winkels:

Informatie voor dealers

U bent een commerciële dealer en bent geïnteresseerd in het uitbreiden van uw assortiment met onze producten. Neem contact op met een van onze groothandelaars in Italië of neem rechtstreeks contact met ons op via onze dealerpagina. Daar vindt u ook uitgebreid beeld- en marketingmateriaal dat u rechtstreeks kunt downloaden. Kies nu voor Mister Size condooms en bied uw klanten een product van hoge kwaliteit dat door klanten zeer hoog wordt gewaardeerd.

Mister Size
Meer artikelen

Goede seks hoeft niet perfect te zijn

Lees nu

De pil - echt gelijke rechten tijdens de seks?

Lees nu

Condooms en glijmiddel: dit is hoe seks gaat als een klok

Lees nu