Spring naar hoofd-inhoud

Mister Size in Italiaanse apotheken

U kunt nu uw Mister Size condooms verkrijgen in de eerste apotheken in Italië. Hiervoor hebben we de eerste Italiaanse apotheekgroothandel binnengehaald. Met onze apotheekgroothandel zijn de condooms van Mister Size nu veel gemakkelijker en sneller beschikbaar voor vele apotheken in Italië en bereiken ze dus ook veel sneller u als condoomgebruiker.

Onze eerste apotheek in Italië

Lang voordat we de eerste apothekersgroothandel in Italië binnenhaalden, had een eerste apotheek in Bruneck in Zuid-Tirol onze Mister Size condooms in het assortiment. De apotheek van Zieglauer Farmacia is dus min of meer onze vuurtoren op de Italiaanse apotheekmarkt, van waaruit uw geschikte condoommaat nu ook plaatselijk in Italië steeds meer verspreid raakt en snel en gemakkelijk voor u verkrijgbaar is.

Verdere informatie voor eindgebruikers

U wilt Mister Size kopen bij uw plaatselijke apotheek? Naast vele apotheken in Duitsland is dit nu ook mogelijk in Italië. Vraag het gewoon bij je apotheek, of je condooms zijn al ter plaatse verkrijgbaar of je apotheker kan ze voor je bestellen. U kunt ze ook naar ons doorverwijzen als u vragen hebt, of ze een tip geven op onze website.

Informatie voor apothekers

Als u apotheker bent en onze condooms in uw assortiment wilt opnemen, hebben wij een speciale pagina voor u samengesteld met alle informatie, bevoorradingsbronnen en marketingmateriaal. Als u vragen hebt, kunt u te allen tijde contact opnemen met onze apothekersgroothandel of rechtstreeks met ons.

Contactpersoon voor de distributie via apotheken in Italië:
RÖSSLER SRL
Via Giotto-Str. 23
39100 Bozen - Bolzano (Italië)

Telefoon: 0039-0471-913317
Fax: 0039-0471-915054
E-mail: info(at)roesslerpharma(dot)it

Mister Size
Meer artikelen

Maak er meer van. Met seksfantasieën in je persoonlijke hoofd bioscoop

Lees nu

Eén zoals geen - wat de verschillende penisvormen inhouden

Lees nu

Hebben mensen minder seks vandaag de dag?

Lees nu