Spring naar hoofd-inhoud

Zomer seks tips: 7 manieren om deze zomer sensationele seks te hebben

De zomer is eindelijk hier en daarmee komt zonneschijn, zomerhitte en hete zomersex. Uit onderzoek blijkt dat in de zomermaanden onze zin in seks toeneemt en we meestal meer seks hebben. Wetenschappers beweren dat zonneschijn onze feel-good hormonen dopamine en serotonine verhoogt, evenals het testosteronniveau - het maakt ons gelukkiger en geiler.

Als je je al warm en bezweet voelt, denk je misschien niet aan seks, maar dat mag je er niet van weerhouden sensationele seks te hebben. Hoewel het weer niet het enige is dat onze temperatuur doet stijgen, zijn hier 7 zomerse sekstips om je te helpen genieten van sensationele seks deze zomer.

Zomer seks tip 1: Probeer douche seks.

Seks onder de douche is de perfecte manier om af te koelen (of op te warmen) als het zinderend heet is. Het is geen wonder dat doucheseks een van onze favorieten is, want er zijn zo veel verschillende sensaties die je aan je seksuele ervaring kunt toevoegen. Of je nu liever het water over je rug laat druppelen, de sensuele aanrakingen verhoogt terwijl je je inzeept, de douchekop gebruikt om elkaar te stimuleren, of het voorspel begint onder de douche om het later af te maken in de slaapkamer, doucheseks staat bovenaan onze lijst met opties voor sensationele zomerseks.

Zomer seks tip 2: Koel af met ijsblokjes

Als je nog nooit ijsblokjes hebt gebruikt tijdens orale seks, dan heb je een heel speciale truc gemist. Niet alleen smelten ijsblokjes langzaam in je mond en helpen ze je afkoelen, maar het koele gevoel van het ijsblokje in combinatie met de warmte van je mond en lippen verhoogt het genot van de geslachtsdelen van je partner. Je kunt ook een ijsblokje nemen en dat over erogene zones wrijven, zoals de binnenkant van de dijen of de hals, voor het ultieme voorspel. Als je nog een stapje verder wilt gaan, kun je ook een blinddoek gebruiken om de opwinding van de ijsblokjes te verhogen. Dus de volgende keer dat je de temperatuur voelt stijgen, pak je wat ijsblokjes en bezorg je je partner kippenvel.

Zomer sex tip 3: Koel je sexspeeltjes af

Een andere favoriete manier om af te koelen tijdens een hittegolf is om een bakje te vullen met ijskoud water (je kunt ook wat ijsblokjes toevoegen) en je glazen of metalen seksspeeltje een tijdje te laten afkoelen. U kunt het ook ongeveer 10 minuten in de koelkast zetten om af te koelen voordat u het gebruikt. De koelte van het seksspeeltje als het je partner (of jezelf) penetreert, zorgt voor opwindende sensaties en een tintelend orgasme.

Zomer seks tip 4: Gebruik koel voedsel.

Neem je favoriete ijs of gekoelde slagroom en smeer het op het lichaam van je partner. Wanneer de koele sensatie je lichaam raakt, kun je je partner een bevredigend gevoel geven, je kunt hem de warmte van je adem laten voelen terwijl je hem kust en likt. Vrouwen moeten oppassen dat ze geen ijs of slagroom in de buurt van de vagina brengen, want de suiker kan schimmelinfecties veroorzaken, en dat is voor niemand leuk.

Zomer seks tip 5: Wees creatief

Het missionarisstandje kan op een warme zomerdag een beetje te "heet en zweterig" aanvoelen - met twee lichamen op elkaar genereert het alleen maar meer lichaamswarmte. Dus misschien is het tijd om wat nieuwe posities te proberen met minder lichaamscontact. Omgekeerde cowgirl (waarbij de vrouw bovenop ligt maar tegenover de voeten van haar partner) en doggy style (waarbij de ene partner voorover buigt en de andere hem van achteren neemt) zouden twee alternatieve standjes kunnen zijn die je deze zomer eens moet proberen.

Zomer sex tip 6: Voel de koele bries

Het klinkt misschien eenvoudig, maar er is iets bevredigends aan het voelen van een koel briesje op je huid wanneer je opgewonden bent. Wat is er beter dan afkoelen in de zinderende hitte tijdens de seks? Of je nu een grote tuin hebt of je kunt jezelf trakteren op een afgelegen plekje buiten, je zult merken dat de koele lucht de seksuele ervaring versterkt. Als je niet buiten kunt vrijen, kun je in plaats daarvan een raam openzetten en de frisse lucht naar binnen brengen.

Zomer seks tip 7: Gebruik condooms

Als je een zomerromance plant, is het misschien verleidelijk om de condooms te laten vallen en zonder condoom uit te gaan, maar te maken krijgen met een seksueel overdraagbare infectie of het risico op zwangerschap is zeker niet de manier waarop je wilt dat je zomer eindigt. Met onze ultradunne condooms en perfecte maat heb je het voordeel dat het voelt alsof je bijna geen condoom draagt, maar met de extra bonus dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Koop nu condooms

Mister Size
Meer artikelen

Goede seks hoeft niet perfect te zijn

Lees nu

De pil - echt gelijke rechten tijdens de seks?

Lees nu

Condooms en glijmiddel: dit is hoe seks gaat als een klok

Lees nu