Spring naar hoofd-inhoud

De 12 beste flirttips voor de zomer

De zomer is de beste tijd om te flirten. De dagen zijn langer, de nachten korter en de mensen zijn over het algemeen meer ontspannen en opgewonden. Dus als je op zoek bent naar een flirt, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel delen we met jou de 12 beste flirttips voor de zomer. Met deze tips zul je gegarandeerd slagen en veel plezier beleven.

Het maakt niet uit of je single bent of in een toegewijde partnerschap

Op het eerste gezicht lijken onze flirttips voor de zomer misschien interessant voor singles die op zoek zijn naar een nieuwe kennismaking, maar ook koppels kunnen er hun voordeel mee doen. Met sommige tips zal je partner zeker blij zijn als je ze gebruikt en een beetje met hem flirt, waardoor je relatie fris en spannend blijft:

 1. De juiste kleding: kleed je zomers en casual, maar pas op dat je niet te onthullend bent.
 2. Glimlach en maak oogcontact: Glimlach veel en houd oogcontact als je met iemand praat.
 3. Lichaamstaal: Let op uw lichaamstaal en probeer open en vriendelijk over te komen. Laat zien hoeveel je van de zomer geniet.
 4. Gesprek: Houd het gesprek levendig en interessant, maar vermijd te veel of alleen over jezelf te praten.
 5. Toon interesse: Toon interesse in de ander en vraag hem naar zijn hobby's en interesses.
 6. Complimenten: Complimenteer de ander, maar overdrijf het niet.
 7. Humor: Wees grappig en probeer de ander aan het lachen te maken.
 8. Iets nieuws proberen: U hebt altijd al een quadtocht willen maken of een nieuwe sport willen proberen? Nieuwe dingen proberen zoals sporten of actie-evenementen zijn een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken! Het is vaak makkelijk om mogelijkheden te vinden voor een beetje flirten.
 9. Blijf trouw aan jezelf: Het is belangrijk dat je altijd jezelf blijft en niet doet alsof. Niemand houdt van een opschepper of een leugenaar. Wees eerlijk en authentiek, dan gaat een goed gesprek met de juiste persoon meestal vanzelf.
 10. Blijf memorabel: Stel jezelf voor met je naam, zodat je een vorm van verbondenheid en vertrouwen creëert en niet zomaar iemand bent. Bovendien wordt u misschien herinnerd en komt er meer uit voort.
 11. Open je ogen: Profiteer van de zomer en houd je ogen open als je op stap bent en ontmoet nieuwe interessante mensen voor een flirt. Probeer alleen contact te maken met uw ogen, want vaak is een diepe blik gevolgd door een glimlach voldoende om de aandacht te trekken. Studies hebben aangetoond dat je minstens 2 seconden oogcontact moet houden, zodat de ander je bedoelingen kan begrijpen.
 12. Verlies de moed niet: Zelfs als dingen niet werken, verlies de moed niet. Flirten is een spel en het hoeft niet uit te draaien op een grote liefdesaffaire. Niet elke poging zal raak zijn. Dus laat het je goede humeur niet bederven en geniet van de zomer.

Met onze tips kom je de flirtzomer met gemak door. Maar onthoud altijd: als je een kennismaking wilt verdiepen, let dan altijd op je veiligheid en vergeet niet om altijd de juiste condooms bij je te hebben.

Koop nu condooms

Mister Size
Meer artikelen

Goede seks hoeft niet perfect te zijn

Lees nu

De pil - echt de juiste manier om gelijkheid in seks te bereiken?

Lees nu

Condooms en glijmiddel - zodat de seks op rolletjes loopt

Lees nu