Spring naar hoofd-inhoud

10 goede redenen voor geweldige seks (beste hier & nu)

Tussen werk, Instagram en belastingaangifte is het soms niet zo gemakkelijk om de juiste tijd te vinden voor een paar gelukkige momenten van intens samenzijn. En voor je het weet, valt het bevredigde seksleven weg - zoals dat tegenwoordig voor steeds meer jonge mensen het geval is. Hoog tijd dus om daar iets aan te doen en die tintelende momenten terug te brengen in het dagelijks leven. Om je te motiveren, hebben we 10 overtuigende redenen voor je op een rijtje gezet om hier en nu van geweldige seks te genieten. Al het andere is aan uw verbeelding ...

1. de perfecte remedie tegen alledaagse stress

Waarom doorbreken we de vicieuze cirkel niet en doen we het andersom? In plaats van de stress van alledag je seksleven te laten verpesten, kun je geweldige seks gebruiken om de stress van alledag even opzij te zetten. Op die manier creëer je op twee manieren de beste voorwaarden voor een fantastische dag. En daarna ga je weer aan het werk met een gelukzalig gevoel.

Seks is gezond - en hoe!

Zeker, het is niet de meest opwindende reden, maar seks is een echt wondermiddel als het op gezondheid aankomt: het versterkt je immuunsysteem en vergroot je kansen om de volgende golf verkoudheden ongeschonden door te komen. Seks kan ook een positief effect hebben op je bloeddruk, waardoor het risico op hartaandoeningen afneemt. Bij mannen houdt een regelmatige zaadlozing de prostaat in goede conditie en vermindert het risico op prostaatkanker.

De psyche heeft ook baat bij een bevredigend seksleven. De endorfines en het "knuffelhormoon" oxytocine die vrijkomen tijdens de seks versterken ons welzijn. En vormen zo een kleine beschermende muur tegen negatieve gevoelens en depressieve stemmingen. 3.

3. en heeft ook een pijnstillende werking

Je hebt niet altijd tabletten nodig om de pijn te verlichten. Want in feite kan endorfine een zeer vergelijkbaar effect hebben tijdens een orgasme. Naast de afleiding, is je lichaam ook minder gevoelig voor pijn. En de ontspanning van de spieren kan er zelfs toe leiden dat hoofdpijn of rugpijn nadien weggeblazen worden.

4. Seks geeft je charisma net dat ietsje meer.

Heb je ooit gemerkt hoe je op mensen overkomt als je net seks hebt gehad? Of heb je het met anderen meegemaakt? Je uiterlijke verschijning heeft ineens dat bepaalde iets en ook van binnen voelt het behoorlijk goed. Dus als u een goede indruk wilt maken op het volgende feestje, trakteer uzelf dan van tevoren op een rondje in de slaapkamer of op de keukentafel. Of zelfs een hete vluggertje voor de volgende vergadering? Als het goed voelt, waarom niet!

5. Seks is avontuurlijk en creatief.

In het extatische samenspel van jullie lichamen kunnen jullie jezelf ten volle beleven en je creativiteit laten spelen. Met avontuurlijke fantasieën, rollenspel en wat er maar in je opkomt. Geniet van deze kleine time-out en laat ons zien wat je kunt! En als je een zetje nodig hebt, laat je dan inspireren door onze seksfantasieën in je persoonlijke hoofdcinema.

6. het kapsel!

Velen hebben het geprobeerd, maar het is absoluut onmogelijk! Omdat het kapsel na de seks gewoon niet kan worden nagemaakt. En het ziet er gewoon perfect uit - op die ontspannen, wilde manier. Dus blijft er waarschijnlijk maar één oplossing over: de beproefde methode met een intense vrijpartij.

7. moeilijke gesprekken zijn meestal veel meer ontspannen na de seks

Jullie hebben een beetje een stressvolle tijd samen en jullie emoties borrelen over? Moeilijk te geloven - maar juist op dit soort momenten kan make-up seks soms wonderen doen. Nadat jullie de opgekropte energie op een verstrengelde manier hebben uitgelaten en op zijn minst fysiek weer een beetje dichter bij elkaar zijn gekomen, ziet het er vaak veel ontspannener uit. Gebruik de prettige gevoelens om weer rustig over alles te praten. Of slaap er op en geniet van de nabijheid voor een tijdje. Daarna lijken de meeste problemen veel kleiner en kun je samen een goede oplossing vinden.

8. en het is ook makkelijker om te slapen

Je kan niet in slaap vallen en draait maar heen en weer op de lakens terwijl je hoofd maar niet wil uitschakelen? Rol dan echt stormachtig rond in bed - samen in een innige omhelzing met je betere helft (maar natuurlijk alleen als zij wakker is en er klaar voor is). Geniet van de roes, een paar tedere kusjes daarna en je zult waarschijnlijk snel wegdrijven in een zachte slaap. Tussen haakjes, dit komt ook door het eerder genoemde "knuffelhormoon" oxytocine.

En als bedankje voor je hulp bij het inslapen, breng je de volgende ochtend ontbijt mee naar bed.

9 Een kleine climax versterkt het zelfvertrouwen

Na de seks is niet alleen het algemene gevoel beter dan anders - u voelt zich ook zelfverzekerder. Dus als je een duwtje in de rug nodig hebt of in de juiste stemming bent om eindelijk, stoutmoedig en standvastig die langverwachte loonsverhoging te eisen: Profiteer gewoon van de kleine ego boost van een beetje vrijen. En als je er zin in hebt: hou het kapsel! Omdat we weten dat het absoluut magisch is!

10. eerlijk: je verdient het!

Maar wacht eens even! Waarom zouden we er zelfs maar over nadenken waarom we seks zouden moeten hebben? Het is tenslotte superleuk en eerlijk gezegd: je verdient het. Niet alleen goede seks, maar absoluut geweldige seks. In welke variatie het je ook gelukkig maakt. Dus laat de lattenbodem maar kraken, want het is tijd voor actie en goede gevoelens!

Genieten van geweldige seks -

Of je er nu een goede reden voor hebt of er gewoon spontaan zin in hebt: gun jezelf het samenzijn precies wanneer je er zin in hebt. En natuurlijk is iets anders veel belangrijker dan goede redenen voor seks: dat je je niet te veel laat beïnvloeden door de altijd aanwezige alledaagse stress, te weinig tijd en nog veel meer. Omdat we altijd redenen kunnen vinden om geen seks te hebben. Maar of ze echt goed voor ons zijn, is een heel andere vraag. Die het best beantwoord kan worden als je de volgende keer geweldige seks hebt gehad...

Mister Size
Meer artikelen

Maak er meer van. Met seksfantasieën in je persoonlijke hoofd bioscoop

Lees nu

Eén zoals geen - wat de verschillende penisvormen inhouden

Lees nu

Hebben mensen minder seks vandaag de dag?

Lees nu