Spring naar hoofd-inhoud

Uw voordelen

Als anticonceptie net past - Voordelen van MISTER SIZE condooms

Je moet je helemaal kunnen laten gaan als het gaat om het mooiste ter wereld - zonder zorgen, vervelende discussies of stomme bijwerkingen van voorbehoedsmiddelen. Dat is precies waar onze MISTER SIZE condooms voor zijn: dankzij hun individuele maat, perfecte pasvorm en ultradunne latex vallen ze nauwelijks op, geven ze je een natuurlijk gevoel en zorgen ze tegelijkertijd voor optimale veiligheid. Zo kunt u samen van de voordelen genieten en zonder zorgen toegeven aan de goede gevoelens. Want soms kan het echt zo simpel zijn.

Voordelen voor hem

De zoektocht naar de perfecte match geldt ook als het gaat om anticonceptie: als je tot nu toe ontevreden was met condooms, heb je waarschijnlijk gewoon nog niet de juiste partner gevonden voor je beste stuk. Met MISTER SIZE in uw persoonlijke maat hoeft u niet te knijpen, vervelend af te rollen of andere onaangename neveneffecten te ondervinden. Je zult het nauwelijks merken en het gevoel tijdens de seks is ongewoon intens. Tegelijkertijd beschermt het je natuurlijk op betrouwbare wijze en geeft het je een veilig gevoel - zodat je je helemaal kunt laten gaan.

Wil je meer weten? Onze testers vertellen ons over hun ervaringen.

Lees de ervaringen van onze testers

We kunnen onszelf laten gaan - en de lol van ons leven hebben

Seks is vooral fijn als beiden samen de verantwoordelijkheid nemen en zich dan met een goed gevoel aan elkaar geven. Mister Size geeft je de ideale mogelijkheid om dit te doen - want met zijn flinterdunne en nauwelijks merkbare laag, staat het condoom niet langer tussen jullie in, maar wordt het een unieke verbinding. Zodat jullie je allebei veilig voelen en kunnen genieten van seks in al zijn intensiteit.

Nieuwsgierig? We hebben koppels het laten testen - hier vertellen ze ons over hun ervaringen.

⚧Luis& Johanna - 39 & 41 jaar, uit Lübeck

Mijn hoofd is in de wolken tijdens seks, niet tijdens anticonceptie

Bent u het zat om als vrouw alleen verantwoordelijk te zijn voor anticonceptie? Met MISTER SIZE hoeft u zich niet langer schuldig te voelen als u bewust hebt afgezien van de pil of andere voorbehoedsmiddelen. Je man, vriend of minnaar is altijd perfect uitgerust - en er is geen enkele reden meer om geen condoom te gebruiken.

PS: Als je de maat van je minnaar nog niet kent, neem dan gewoon onze proefverpakking en de Condom Sizer mee. Je zult een onverwachte ijsbreker hebben voor het begin van een prachtige liefdesrelatie.

Wil je meer weten? Onze testers hebben veel te vertellen.

 

♀Alenya- 25 jaar oud, uit Offenburg

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Nieuws

Mijn condoom is Mister Size

Condoomgebruikers die al verschillende condooms hebben geprobeerd, schrijven ons keer op keer dat zij hun condoom in MISTER SIZE hebben gevonden. Daar zijn we natuurlijk blij mee en daarom wilden we het precies weten en anderen laten weten wat hun…

Mister Size Kondom in Siegelfolie
Over ons

Condoomkwaliteit

Om onze klanten maximale veiligheid te kunnen garanderen, maken eersteklas materialen en strenge controles deel uit van ons standaardprogramma.

Kondom FAQ
Over ons

FAQ's over condooms en condoomformaten

Krijg antwoord op al je vragen over condooms, je condoommaat en MISTER SIZE als je geschikte condoom.

Meneer Maat, kom uit je routine

Goede seks hoeft niet perfect te zijn

Lees nu

De pil - echt gelijke rechten tijdens de seks?

Lees nu

Condooms en glijmiddel: dit is hoe seks gaat als een klok

Lees nu

Probeer iets nieuws